Ons werk houdt niet
op bij schoonmaken

Huishoudelijke hulp

Een schoon huis, een opgemaakt bed en een kast vol frisgewassen kleding. Voor veel mensen is dit een vanzelfsprekendheid. Maar soms lukt het tijdelijk of permanent niet meer deze huishoudelijke taken zelf uit te voeren. In dit geval kan ThuisHulp Breda uitkomst bieden.

Met een team van professionele thuishulpen biedt ThuisHulp Breda de juiste huishoudelijke ondersteuning. Onze professionals kijken samen met u naar uw wensen en behoeften. Tijdens het intakegesprek wordt besproken wat er bij u nodig is. Zijn er taken die u met hulp nog kunt uitvoeren? Of is het nodig dat er meerdere huishoudelijke taken worden overgenomen, onze thuishulp helpt u daar graag bij. Op basis van het intakegesprek gaan wij opzoek naar de juiste hulp.

Naast persoonlijke aandacht vinden wij een goede klik tussen u en uw thuishulp heel belangrijk. Verandert uw zorgbehoefte? Geef het aan bij uw thuishulp of zorgcoördinator. Dan gaan wij opnieuw de wensen en behoeften in kaart brengen.

ThuisHulp aanvragen

Voor huishoudelijke ondersteuning heeft u een indicatie nodig. Het aanvragen van huishoudelijke hulp gaat meestal via de gemeente. Dit is geregeld in de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Zorg voor elkaar Breda via 076 – 525 15 15 of bezoek de website van de gemeente Breda.

Thuishulp via de Wet langdurige zorg (Wlz)
U kunt ook ThuisHulp aanvragen via de Wet Langdurige Zorg (Wlz). Deze wet is bedoeld voor mensen die 24 uur per dag zorg nodig hebben in de nabije omgeving. Een Wlz-indicatie aanvragen voor huishoudelijke hulp doet u bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).